De energetische hoofdmassage

Bij een energetische hoofdreflexmassage wordt het lichaam en geest op een zachte, rustige manier vrij gemaakt van stress en blokkades. Door de zachte en trage aanrakingen krijgt het lichaam de tijd om te ontspannen zodat opgebouwde spanning en stress losgelaten kunnen worden.

De intentie waarmee aangeraakt en gemasseerd wordt, bepaalt voor een groot deel het effect van de massage. Tijdens de energetische hoofdreflexmassage nodig ik jou als cliënt uit om te voelen en te ervaren.

Omdat het hoofd het centrum van ons zenuwstelsel is, brengt een hoofdmassage het zenuwgestel in zijn geheel, dus het hele lichaam, tot rust. Deze massage laat het dan ook toe om (indien gewenst) gecombineerd te worden met voetreflexologie. Door enkel hoofd en voeten te behandelen krijg je toch het gevoel dat je van kop tot teen gemasseerd bent!

Positieve effecten van een energetische hoofdreflexmassage:

  • Bevordert slaap
  • Ter ontspanning: loslaten van spanning en stress
  • Verbetert de circulatie van het vitale hersen- en ruggenmergvocht
  • Zorgt voor de aanmaak van het gelukshormoon endorfine
  • Verbetert de toevoer van verse zuurstof en glucose naar de hersenen

Tijdens de energetische hoofdreflexmassage wordt zowel het gelaat, het hoofd als de schouders en de bovenrug met een olie gemasseerd. Aan het begin van de sessie krijg je de tijd om je T-shirt, blouse of trui uit te doen en rustig plaats te nemen in de stoel, onder een dekentje. 

Prijs hoofdreflexologie: €35

Prijs combinatie: €70
= 45min. hoofdreflexologie + 45min. voetreflexologie